Een compleet pakket

Aftermarket

Jouw partner in verpakte producten

Elvedes richt zich al meer dan 50 jaar op de tweewieler aftermarket en kan zich met recht “de specialist” noemen als het gaat om kabels, remblokken en hydraulische componenten. Een compleet pakket met verpakte producten in een herkenbare, frisse verpakking wordt continu up-to-date gehouden, zodat de klant verzekerd is van het nieuwste, het mooiste en het beste product wat er op dat moment in de markt verkrijgbaar is. Naast een complete lijn met volumeverpakkingen voor in de werkplaats, wordt er ook een uitgebreide lijn met winkelverpakkingen aangeboden. Omdat Elvedes een voorraadhoudende onderneming is met een stukje eigen productie, zijn onze levertijden kort. Elvedes is “your global partner for premium quality”.

Nieuwe producten

Elvedes werkplaatsdisplays

Een georganiseerde werkplaats begint bij het Elvedes displayconcept! Door slimme, metalen displays te ontwikkelen, zijn alle Elvedes werkplaatsverpakkingen altijd binnen handbereik. Of het nu gaat om kabels, remblokken of parts, voor elke productgroep is er een handige display die GRATIS meegeleverd wordt bij een volle display. Ons display concept heeft zich de afgelopen jaren zeker bewezen in Europa en ondertussen zijn er al meer dan 2 000 dealers in Europa die gekozen hebben voor dit unieke concept.

Verpakte binnenkabels, buitenkabels, kabelsets en tools

Slimme verpakkingen werken efficiënter! Elvedes heeft een compleet pakket verpakte kabels in zowel werkplaatsverpakking als consumentenverpakking. Door continu de ontwikkelingen in de markt op de voet te volgen, kunnen we snel op noviteiten inspringen en is het assortiment van Elvedes altijd up-to-date. Daarnaast levert Elvedes ook nog tientallen jaren na de lancering van een rem- of versnellingssysteem de juiste kabels en de juiste bijbehorende kabelonderdelen. Om deze kabels goed te kunnen monteren, zijn er ook een aantal handige tools beschikbaar die het monteren vergemakkelijken. Naast een goed product vinden wij een goede verpakking ook erg belangrijk. Elvedes heeft de afgelopen jaren veel aandacht besteed aan haar verpakkingen, wat uiteindelijk resulteert in slimme verpakkingen met de juiste uitstraling.

Parts

Elvedes heeft naast een breed assortiment ook een diep assortiment parts. Zo kunnen bijvoorbeeld aluminium buitenkabel hoedjes in verschillende kleuren geleverd worden. Of het nu gaat om onderdelen voor kabels, hydrauliek of remblokken, Elvedes monitort continu de ontwikkelingen in de markt en de vraag die daaruit ontstaat. Hier spelen we op in en houden ons assortiment zo altijd up-to-date. Mocht je op zoek zijn naar een specifiek onderdeel dat niet terug te vinden is in ons assortiment, neem dan gerust contact met ons op.

Velgremblokken, schijfremblokken, remschijven, adapters en remreiniger

Remmen in alle omstandigheden! Elvedes heeft een breed assortiment remblokken voor zowel velgrem als schijfrem systemen. Alle compounds van de Elvedes remblokken worden niet alleen uitvoerig getest in de fabriek, maar ook door onze testrijders. Met de feedback die wij onder andere van onze testrijders krijgen, worden compounds doorontwikkeld. Ditzelfde geldt voor de Elvedes remschijven, welke in verschillende varianten en kleuren verkrijgbaar zijn. Het uitgebreide pakket remblokken en remschijven wordt aangevuld met een compleet pakket centerlock- en caliperadapters. Om het pakket compleet te maken, is er een remreiniger aan het assortiment toegevoegd.

Hydro remslang, parts, tools en oliën

Hydraulische remslangen in zes kleuren! Kleuren spelen een belangrijke rol bij de uitstraling van de meeste fietsen. Het zijn tenslotte de kleine details die het grote verschil maken. Elvedes levert naast gekleurde remslang ook gekleurde derailleurkabelsets om mooie kleurcombinaties te kunnen maken. Met en complete lijn onderdelensetjes kan de Elvedes remslang op elk hydraulisch remsysteem gemonteerd worden. Onze remslangen en componenten onderscheiden zich van de originele merken door gebruik te maken van alleen maar hoogwaardige materialen. Zo is de remslang verstevigd met kevlar en zijn alle componenten uit RVS geproduceerd. Om het verhaal compleet te maken, levert Elvedes ook de benodigde tools, zoals een leidingschaar, een persje en een complete bleedkit voor DOT en mineraalolie, passend voor alle merken. Met de mineraal en DOT oliën van Elvedes kan het systeem weer afgevuld worden.