Samen sterk

Partners

Een goede relatie is de basis voor succes

Elvedes wil niet alleen leverancier zijn, maar vooral een partner. Samen naar de mogelijkheden en kansen kijken die het beste uit beide ondernemingen op langere termijn naar boven halen. Ondertussen werkt Elvedes met sommige partners al meer dan 40 jaar samen. Nog steeds zijn wij op zoek naar internationale relaties waarmee we het merk Elvedes in Europa een nog sterkere marktpositie kunnen geven.

Distributeurs

Wij leveren alle aftermarketproducten uitsluitend via onze distributeurs. Voor de dichtstbijzijnde distributeur kun je kijken op onze webpagina vind distributeur. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste distributeurs in Europa om onze producten te verdelen. Klik om distributeur te worden op de knop hieronder.

Word distributeur

OEM/Fabrikanten

Kennis, ervaring, voorraad en een eigen productiefaciliteit! Elvedes is jouw partner voor maatwerk in zowel grote als kleine series, waarbij korte levertijden gegarandeerd zijn. Heb jij interesse in maatwerk, neem dan contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Ben je op zoek naar iets speciaals of heb je met spoed iets nodig wat wij in ons assortiment voeren, neem ook dan gerust contact met ons op.

OEM

Dealers

Wij leveren niet direct aan dealers. Elvedes aftermarket producten worden uitsluitend door onze distributeurs verdeeld. Voor de dichtstbijzijnde distributeur kun je kijken op onze pagina 'Vind distributeur' of mailen naar info@elvedes.com. Wij zijn erg ge├»nteresseerd in vragen, idee├źn of opmerkingen van dealers over onze producten. Deze kun je mailen naar support@elvedes.com. Wij zorgen voor een snelle reactie!

Vind distributeur

Ook partner worden

Contact opnemen